00101010

My blog on life the universe and everything…

Εκτακτη εκδοση Radiobubble Αndroid app (#rbandroid) v1.0.2

Edit: Αν κατεβασετε την ανανεωση και πατωντας πανω στο εικονιδιο της δεν ανοιγει, αφαιρεστε το εικονιδιο απο την κεντρικη οθονη του κινητου, μετα ανοιξτε το μενου με τις εφαρμοργες και ξανατραβηξτε το εικονιδιο του radiobubble στην κεντρικη σας οθονη.

———————————————————————————

Πριν μερικές μέρες ενημερώθηκα οτι το εργαλείο που χρησιμοποιεί το news.radiobubble.gr για την καταγραφή των επιβεβαιωμένων ειδήσεων θα αλλάξει. Απο σήμερα το πρωϊ το νεο εργαλείο μπηκε σε λειτουργία. Ως αποτέλεσμα αυτης της αλλαγής η τελευταία εκδοση της εφαρμογής του Radiobubble για κινητά Android (#rbandroid) δεν μπορεί πλέον να ανανεώνει την κατηγορία #rbnews. Οσοι προσπαθήσουν σημερα να διαβάσουν ειδήσεις απο την κατηγορία #rbnews της εφαρμογής (v.1.0.1) θα δουνε το εξης μήνυμα “Δεν υπάρχει live event για το #rbnews αυτη τη στιγμή. Δοκιμάστε ξανά αργότερα”.

Πριν λίγο εβγαλα λοιπόν μια εκτακτη ανανέωση -εκδοση 1.0.2-  (θα εξηγήσω γιατι την ονομάζω “εκτακτη” παρακάτω) η οποία διορθώνει αυτο το πρόβλημα και κατεβάζει πλεον τις ειδήσεις απο το καινούριο εργαλείο που χρησιμοποιει το radiobubble για τις επιβεβαιωμένες ειδήσεις.

Η έκδοση αυτή ειναι “έκτακτη” γιατι ηταν απαραίτητη μετα το πρόβλημα που δημιουργήθηκε οπως εξήγησα παραπάνω. Είχα πει παλαιότερα οτι η επόμενη εκδοση θα εχει twitter integration, rbnews international οπως επίσης και καινούρια γραφικά. Οι συγκεκριμενες αλλαγές δεν ειναι ακομα ετοιμες για να βγουν στον “άερα” γι’αυτο και δεν θα τις δείτε στην εκδοση 1.0.2 που βγήκε σήμερα. Αυτη η εκδοση διορθώνει ΜΟΝΟ το συκγκεκριμένο προβλημα που δημιουργήθηκε με το #rbnews. Σημαντικό είναι να γνωρίζετε επίσης οτι την πρώτη φορα που θα τρέξετε την συγκεκριμένη εκδοση στο κινητό σας θα σβήσει τα αποθηκευμένα αρχεία της προηγούμενης έκδοσης.

Ελπίζω να φτάσει στα αυτιά όλων σας αυτή η έκτακτη ανανέωση ωστε να μπορείτε να συνεχίσετε να διαβάζετε τις επιβεβαιωμένες ειδήσεις του #rbnews απο το κινητό σας.

Τέλος ευχαριστώ τον Αποστόλη Καπαρουδάκη (Χρόνια Πολλά κιόλας!) που με ενημέρωσε έγκαιρα για τις αλλαγές στο #rbnews και δεν βρέθηκα προ εκπλήξεως και σε πανικο να ψαχνω να βρω τι άλλαξε, οταν σημερα το πρωϊ σταματησε να δουλευει η εφαρμογή 🙂

Την τελευταία εκδοση 1.0.2 μπορείτε να την κατεβάσετε απο ΕΔΩ ή απο την εφαμρογη Google Play (το παλιό Android Market) στο κινητό σας

[Αν δεν εχει εμφανιστεί ακόμα η εκδοση 1.0.2 επιστρέψτε σε μερικά λεπτά, η Google κάνει λιγη ωρα να εμφανίσει τις ανανεώσεις των εφαρμογών]

ξεφόρτωσε εδω